ÖZMODANLI EYYÜBİYE BELEDİYESİNE TALİP

Mart 2019 Yerel yönetimler seçiminin yaklaşması ile birlikte Şanlıurfa’nın siyasi arenasında hareketli dakikalar yaşanıyor.

ÖZMODANLI EYYÜBİYE BELEDİYESİNE TALİP

Mart 2019 da yapılacak olan Yerel Mahalli seçimlerin yaklaşması ile birlikte Şanlıurfa’nın siyasi arenasında hareketli günler başladı. Birçok siyasetçi şimdiden Aday adaylıklarını açıkladı.

Aday adaylığını açıklayanların arasına birçok seçimde Milletvekili aday adaylığını açıklayan Milli Görüş Kökenli Modanlılar dernek Başkanı İş Adamı Mehmet Özmodanlı’da katıldı.

Özmodalı Aday adaylığının açıklanmasının yapılan istişareler sonucunda alınan bir karar olduğunu amaçlarının Varoş görünümlü Eyyübiye ilçesinin Modern bir ilçeye dönüştürmek alt yapısı ile modern üst yapılar ve yeni yeşil alanları içinde olacağı modern ve temiz bir ilçe konumuna kavuşturmak olduğunu belirti.

Özmodanlı Eyyübiye ilçesi Şanlıurfa’nın merkez ilçesi olduğunu Şanlıurfa’ya gelen yerli ve yabancı Turistlerin uğrak noktalarından bir olduğunu açıkladı. Eyyübiye ilçesinde bulunan Tarihi mekanların yanı sıra Dergah platosunda bulunan Balıklıgöl ve Hz. İbrahim Mağarası ile İlçenin de oradan adın aldığı Hz. Eyyüp Makamına gelen turistlerin memnun olarak ilçeden ayrılmaları ve gittikleri yerlerde bizim fahri Temsilcilerimizin olması için gerekli tüm çalışmaların yapılacağını belirti.

Halepli bahçede yapılan evlerin görüntü kirliliği oluşturmasından dolayı istimlakleri yapılarak yıkılan evlerin sonucunda ortaya çıkarılan mağaraların Şanlıurfa’ya gelen yerli ve yabancı Turistlerin otantik bir ortamda konaklamaları için mağaraların butik otellere dönüştürerek yapılacak bu çalışma ile Şanlıurfa’ya daha da Turist çekeceklerini belirti.



25 Ekim 2018 Per�embe 09:24

http://www.urfa63haber.com/haber/ozmodanli-eyyubiye-belediyesine-talip-10311.html