Salih Dağ Adaylığını Açıkladı

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel yönetimler seçiminde adaylar bir bir açiklanmya başlandı

Salih Dağ Adaylığını Açıkladı

Eyyübiye Belediyesi tarafında yapılan yeni düzenleme ile Hayati Harrani mahallesinin bölünmesi sonucunda yeni oluşan Süleyman Şah Mahallesinde Mahalle Muhtar adayları bir bir açiklanmaya başladı.  Adaylığını açıklayan adaylardan biri Salih Dağ. 

Muhtar adayı Dağ adaylığı ile ilgili şu açiklamda bulundu " ilk öncellikle bütün muhtar adaylarına şimdiden başarılar dilerim. Her ne kadar çalışmalara erken başlamış olsada temennim iyi olanın hak edenin kazanmasıdir dedi. 

Muhtarı adayı açıklamasına şu ifadelerle sürdürdü " ne görüşte olursa olsun herkese karşı saygım var. Biz hiçbir fikir veya düşünceye karşı değiliz. Gayemiz ve isteğimiz en güzel fikir ve düşüncelerin kazanması ve kazanıma sağlanması.

İlk önceliğimiz gençlik dedik ve bu sözümüzün arkasında duracağız 21. Yüzyılda sunulan imkanlardan en iyi şekilde istifade ederek gençlerimize en iyi imkan ve olanakları saglamak.

Maddi ve manevi herzaman gençlerimizle birlikte olacaz. Çünkü gençler bizim geleceğimiz bizim herşeyimiz. Temennim seçim ve seçim sürecinin, barış kardeşlik ve huzur içinde gerçekleşmesi"dedi



24 Ekim 2018 �ar�amba 21:09

http://www.urfa63haber.com/haber/salih-dag-adayligini-acikladi-10309.html