ŞANLIURFA İŞ DÜNYASI, BU MÜCADELEDE BİZ DE VARIZ

Yüzde 10 indirim kampanyasına, Şanlıurfa İş dünyasından destek geldi.

ŞANLIURFA İŞ DÜNYASI, BU MÜCADELEDE BİZ DE VARIZ

Kısa adı ŞUTSO olan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Peltek, Hükümet tarafından açıklanan Enflasyonla Mücadele Programı kapsamında Şanlıurfa’da başlatılan yüzde 10 indirim kampanyasına, Şanlıurfa İş dünyasından destek geldi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Peltek, Enflasyonla Mücadele Programı çerçevesinde başlatılan ‘İndirim Kampanyası’ uygulamasına Şanlıurfa iş dünyasının sahip çıktığını ve firmaların tam destek verdiğini belirterek, Şanlıurfa iş dünyasının, taşın altına elini koyarak bu mücadeleye destek olduklarını söyledi.

Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Komite Başkanları’nın katılımıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Peltek şunları kaydetti: “Bilindiği üzere, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak, 09 Ekim 2018 tarihinde Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’nı açıkladı. Bizler de Şanlıurfa İş dünyası temsilcileri olarak 16 Ekim 2018 tarihinde sizlerin aracılığıyla tüm kamuoyunu konuyla ilgili bilgilendirerek Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na destek çağrısında bulunduk.

Şanlıurfa iş dünyası da bu programa da sahip çıktı, Enflasyonla Mücadele Programı çerçevesinde başlatılan ‘İndirim Kampanyası’ uygulamasına elini taşın altına koyarak destek verdi ve bu mücadelede biz de varız mesajı verdi. ŞUTSO olarak 10 bin üyemizle birlikte mücadeleye hazırız. Firmalarımızın, yapacakları indirimlerle ülkemizin enflasyonla topyekûn mücadele hamlesine en yüksek düzeyde katkıyı sağlayacağına inanıyor ve tüm Şanlıurfa’yı kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz.

Firmalarımız, ürün ve hizmetlerine yansıtacakları indirimlerle enflasyona karşı mücadeleye destek olurken, ekonomik dengeye de zemin oluşturacaktır. Farklı sektörlerden birçok üyemiz şimdiye kadar mücadele programına destek olmak için harekete geçti. Bugün ŞUTSO Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ve Komite Başkanları burada. Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na ŞUTSO camiası olarak en büyük desteği vermek üzere toplandık. Önce biz yapacağız, sonra direkt ve dirsek temasta olduğumuz işverenlerimizden ve üyelerimizden destek talep edeceğiz” dedi.



23 Ekim 2018 Sal� 09:20

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfa-is-dunyasi-bu-mucadelede-biz-de-variz-10298.html