Meclis Üyesi Mert' ten Teşekkür Mesajı

Geçtiğimiz günlerde Batman’ın Sason İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren İsmail Hadidi'nın ailesinden Teşekkür mesajı yayınlandı.

Meclis Üyesi Mert' ten Teşekkür Mesajı

Geçtiğimiz günlerde Batman’ın Sason İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru İsmail Hadidi'nın vefatının ardından  Şanlıurfa’da bulunan ailesi tarafından taziye düzenlendi. Hadidi’ni taziyesine Şanlıurfa Valisi, Belediye başkanları, Emniyet müdürü ve emniyet mensupları yanı sıra Şanlıurfa’lılar yoğun ilgi gösterdi gösterilen yoğun ilgiden dolayı Eyyübiye Belediye Meclis Üyelisi ve Hadidi Aşireti mensubu Yusuf Mert, vefat eden polis memuru İsmail Hadidi’nin vefatı nedeniyle taziyelerine icabet edenler ve gelemeyip baş sağlı mesajı yollayıp, acılarına ortak olanlar için www.urfa63haber.com aracılığıyla teşekkür mesajı yayınladı.

Mert mesajında şu ifadelere yer verdi "Bu acı günümüzde desteklerini bizden eksik etmeyen başta Şanlıurfa Valisi, Büyükşehir ve İlçe Belediye başkanları, İl Emniyet müdürü ve emniyet mensupları olmak üzere ve burada adını anamadığımız, tüm dostlarımıza ile Şanlıurfa halkına Hadidi aşireti ve şahsım adına tekrar teşekkür ediyor, ” Dedi.



16 Ekim 2018 Sal� 15:53

http://www.urfa63haber.com/haber/meclis-uyesi-mert-ten-tesekkur-mesaji-10277.html