ŞAHİN; ENSONHABER.COM’U KINIYORUZ

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği ASKON Şanlıurfa şube başkanı Orhan Şahin, ensonhaber.com haber sitesinin yayınlamış olduğu asılsız haberden dolayı kınadı.

ŞAHİN; ENSONHABER.COM’U KINIYORUZ

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği ASKON Şanlıurfa şube başkanı Orhan Şahin, ensonhaber.com haber sitesinin “Şanlıurfa’dan 20 Ülkeye elektrik trafosu ihracatı” başlıklı haberinin görselinde “Elektriğin Başkenti Urfa ihracatla Afrika'ya kaçağı öğretecek” başlığını kınadı.

Şanlıurfa’nın enerji kayıplarının sadece kaçak kullanımla ilişkilendirilmesinin kabul edilemeyeceğini belirten şahin, Şanlıurfa'mızın imajına zarar verilmeye çalışılan bu görsel kabul edilemez, Ülkemizin kenetlenmeye daha fazla ihtiyacı olduğu bu dönemde, vicdan yoksunu, habercilikten uzak haber sitesinin “haberde kullanılan görsel yazının ensonhaber.com tarafından acilen düzeltilmesini ve tüm Şanlıurfa halkından özür dilemesini bekliyoruz” dedi.

İlimiz ihracatına katkı sunan Meksan Trafo yetkililerini ve çalışanlarını da ayrıca tebrik eder, bu tür haberlerin çalışma azmimizi kırmayacağını, bundan sonra daha fazla ihracat yapmak için ASKON olarak tüm Sanayicilerimizin yanında olacağımızı kamuoyuna bildiririz.



12 Ekim 2018 Cuma 16:02

http://www.urfa63haber.com/haber/sahin-ensonhabercomu-kiniyoruz-10257.html