Öldürülen Kardeşler İle İlgili Cumhuriyet Başsavcılığından Açıklama Geldi.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesine bağlı Osmanlı Mahallesi'nde meydana gelen ve 2 kişinin öldüğü ve 2 kişinin de yaralandığı olayla ilgili olarak Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak’tan açıklama geldi.

Öldürülen Kardeşler İle İlgili Cumhuriyet Başsavcılığından Açıklama Geldi.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı ​ ​Tolgahan Öztoprak açıklamasında şu ifadelere yer verdi olayla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatılmış olup; Başlatılan soruşturma neticesinde olaya karıştıkları iddia edilen 8 Suriye uyruklu şüpheli gözaltına alınmıştır. Şüpheliler savunmalarının tespitinin ardından "kasten öldürme ve bu suça iştirak ile diğer suçlardan sevk edildikleri nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır. Cumhuriyet Başsavcılığımızca olayın aydınlatılması için etkin ve adil şekilde soruşturma işlemleri yürütülmektedir.

Bu güne kadar gösterdikleri insani ve sağduyulu davranışla başta ülkemiz olmak üzere tüm Dünya'nın takdirini kazanmış olan Şanlıurfa halkı, meydana gelen üzücü olayı sebep göstererek kötüye kullanmaya çalışan kişi veya gruplara fırsat vermeyecektir.

Ayrıca Cumhuriyet Başsavcılığımızca sosyal medya veya çeşitli alanlarda provakatif çağrılar ve paylaşım yapanlar usulünce takip edilmekte olup, halkı kin ve düşmanlığa sevk eylemleri nedeniyle şüpheliler tespit edilip yakalanarak gözaltına alınmış olup soruşturmaları devam etmektedir.



30 Eyl�l 2018 Pazar 17:38

http://www.urfa63haber.com/haber/oldurulen-kardesler-ile-ilgili-cumhuriyet-bassavciligindan-aciklama-geldi-10190.html