Ölen İki Kardeşin Cenazeleri Ailelerine Teslim Edildi

Eyyübiye ilçesi Osmanlı Mahallesinde dün akşam saatlerinde iki grup arasında çıkan kavgada ölen iki kişinin cesedi adli tıp kuruma götürül, yapılan otopsi işlemleri ardından ölenlerin cenazesi ailelerine teslim edildi.

Ölen İki Kardeşin Cenazeleri Ailelerine Teslim Edildi

Urfanatik gazetesinin haberine göre olay dün akşam saatlerinde Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Osmanlı Mahallesinde yaşandı. Komşu iki gurup arasında iddialara göre çocuklar yüzünden meydana gelen tartışma yerini silahlı kavgaya bıraktı. Kavgada kardeş olan Mesut Dağ ile Mahmut Dağ hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Yaralananlar olay yerine çağrılan ambulanslarla Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili emniyet güçleri yoğun güvenlik ünlemleri alırken olayın yaşandığı mahallede geç saatlerde ufak çaplı olaylar yaşandı.

Tedbir amaçlı dün gece Osmanlı mahallesine giriş ve çıkışlar yasaklanırken, Şanlıurfa Valisi, belediye başkanları ölen ve yaralananların yakınlarını hastane de ziyaret etti.

Ölen iki kişi adli tıpa getirildi

Dün akşamdan beridir diken üstünde olan Şanlıurfa’da olayda hayatını kaybeden iki kişinin cenazesi otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Burada yapılan otopsi incelemeleri ardından iki kişinin cesedi yine adli tıp kurumu morguna götürüldü. Olası her türlü olaya karşı yoğun güvenlik ünlemleri alan polis ekipleri adli tıp kurumuna giriş ve çıkışları kontrol altında tutuyor.

Ölen kişilerin aileleri ve yakınları ise geldikleri adli tıp kurumu önünde feryatlar yaktı. Ağıtlar eşliğinde acılarını dile getiren aileler yaşanan ve olaya karışanlara beddua okudu.

Harran Kapı Mezarlığına defnedilecek

Şuanda cesetleri adli tıp kurumunda olan Mahmut ve Mesut Dağ öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrası Harran kapı aile mezarlığında defnedilecekler. Şehrin dört bir yanında yoğun güvenlik ünlemlerin alındığı olayla ilgili, yine Osmanlı Mahallesinde, Adli Tıp Kurumu önünde ve Harran Kapı Mezarlı önünde yoğun güvenlik ünlemleri alınmış durumda.

Adli tıp kurumunda yapılan otopsi işlemleri ardından ölen iki kişinin cenazesi morgda yıkandıktan sonra defnedilmek üzere ailelerini teslim edildi. 



28 Eyl�l 2018 Cuma 10:53

http://www.urfa63haber.com/haber/olen-iki-kardesin-cenazeleri-ailelerine-teslim-edildi-10182.html